2020 Mutfak Modelleri

0
2634

2020 trendlerine göre bu sene mutfaklarda modern, minimal modelleri daha çok göreceğiz. Eskiden genellikle sadece tezgahlarda kullandığımız mermeri bu sene masa, tezgah ve raflarda daha çok görebiliriz. Minimal mutfak modellerinizi beyaz tonlarda renkler kullanarak destekleyebilirsiniz. Beyaz mutfağınızı dolaplarınızın bir bölümünde ve tezgahta kullanacağınız ahşap malzeme ile hem minimal bir görünüm elde etmiş olursunuz hemde tamamen beyazdan kurtararak daha canlı bir görünüm sağlamış olursunuz. Bir başka minimal tarz, canlı renklerden tamamen arınmış, sadece pastel tonları ve beyazı kullanarak elde edebileceğiniz bir mutfak stili. Minimal mutfağınızı en iyi destekleyip öne çıkaracak en önemli parça aydınlatmadır. Çizgisel aydınlatma ile mutfağınızda minimal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

2020 mutfak modelleri

 

2020 mutfak modelleri

Bir diğer trend olan modern bir mutfak stilinde ağır, koyu renkler tercih ettiğinizde mutfağınızın detaylarında metal, altın, bakır tonları kullanarak daha yumuşak bir görünüm elde etmiş olursunuz. Ağır tonlarda kullandığınız mobilyalarınızı da hafifletmiş olup daha parlak bir görünüm elde edersiniz. İçini gösteren açık veya dikey raflar gibi kendini ön plana çıkaran tasarımlar tercih edebilirsin. Böylece hem mutfak düzenini sergileyebilir hem de mutfağında modern bir dekor kullanmış olursun.

2020 mutfak modelleri

Eğer minimal ve modern tarzlar size tamamen uzaksa ve kendi stilinizi oluşturmak istiyorsanız mutfağınızın zemininde kullanacağınız desenli yer karoları ile kendi tarzınızı oluşturmuş olursunuz. Uyguladığınız zemin rengine uygun olarak dolaplarınızın rengi ile uyumlu hale getirip eğlenceli, kendinize has bir mutfak tarzınız olacaktır.

2020 mutfak modelleri