2020 Obje Modelleri

0
1368
2020 obje modelleri

Evinizi dekore ederken küçük bir ayrıntı olarak görüyor olsanız da aslında evinizin havasını tamamen değiştiren süs eşyaları her sene yeni tasarımların gelmesiyle trendleri değişiyor.

Süs eşya trendleri arasında her zaman yerini koruyan mumlar, modası geçmiyor olsa da formunu değiştirerek evlerimizin dekorunda yerini alıyor. Özellikle mermer deseni dekorasyonun her alanında kendini gösterdiği gibi, mumlarda da mermer, metal bakır tonlarını tercih etmeniz salonlarınızda şık bir görünüm sağlayacaktır.

2020 obje modelleri

El becerilerinizi, özgünlüğünüzü kullanarak hazırladığınız süs eşyaları da evinize farklı bir hava katacaktır. Örneğin el yapımı boyama tabaklar yapıp, duvarınıza asarak özgün bir dekor elde etmiş olursunuz. Yemek masanızın olduğu duvara veya aynanızın etrafına asarak şık bir görünüm kazanmış olursunuz.

2020 obje modelleri

Bir başka trend olan model ise, kitap görünümlü kutular. Bu kitapları da renklerine uyumlu bir şekilde kombinleyerek ve renkli çiçekler ile süsleyerek evinizde zengin bir görünüm elde etmiş olursunuz.

2020 obje modelleri

Evlerin her odasına girmiş olan bakır tonları süs eşyalarında da kendini gösteriyor. Bakır vazoları, tepsileri veya tabaklarınızı çiçeklerle dekore ederek sehpalarınızda kullanabilirsiniz.

2020 obje modelleri2020 obje modelleri